572297
留意事項 - ワード検索 - おっさん専用

チーム石津トップ > おっさんの掲示板

チーム石津−おっさんの掲示板

投稿拒否ログ(スパムログ)のファイルサイズが大きくなりました。
至急、管理モードから投稿拒否ログを削除して下さい。


おなまえ
Eメール
タイトル
コメント
メッセージ中には参照先URLと同じURLを書き込まないで下さい
URL
添付File
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

Nike Air Max 91 Is A Good Choi... 投稿者: 投稿日:2015/04/28(Tue) 23:05 No.4938   HomePage
Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading? I'm trying to find out if its a problem on my end or if it's the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.


73gQcldxDqi 投稿者: 投稿日:2015/04/28(Tue) 11:26 No.4937   HomePage
I wanted to spend a minute to thank you for this.


Air Max 2014 Black Blue Mens R... 投稿者: 投稿日:2015/04/23(Thu) 21:19 No.4936   HomePage
Today, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!


nike free per donna 投稿者: 投稿日:2015/04/22(Wed) 17:11 No.4935   HomePage
I think one of your advertisings caused my internet browser to resize, you might want to put that on your blacklist.


nike air max 90 2015 投稿者: 投稿日:2015/03/31(Tue) 18:36 No.4934   HomePage
Hello I am so glad I found your webpage, I really found you by mistake, while I was searching on Askjeeve for something else, Regardless I am here now and would just like to say kudos for a fantastic post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all at the moment but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic work.


Air Max 90 Mens Shoes(430) 投稿者: 投稿日:2015/03/30(Mon) 17:20 No.4933   HomePage
” aku tanye Hazril.”“Oooo.ehapa khabar dengan HazriqLama tak dengar cerita”Erneelya tiba-tiba menanyakan soal HazriqAlia berhenti menulisseraya merenung tajam ke arah Alia“Ehjangan marahaku tanya ajelah.masih ada rezeki untuk kita. Maafah??I bukan dalam golongan species tu.” “Tak baiklah you ni, Jangan buat saya begini.??. Diorang ni pulak,sebenarnya,” Kata hatiku.


Air Jordan 2 投稿者: 投稿日:2015/03/21(Sat) 05:13 No.4931   HomePage
Semangat yang diberi adalah atas tiket sebuah persahabatan. Just like what you did know? Helaan berat dilepaskan. That maybe a problem to handle with Tok Kadi since she has been married to me. Hehehhe??. Lagipun buat apa aku nak bersusah-payah ambil lesen? Dia sudah berusia 24 tahun. Lagipun,“woops, Make sure that we get this contract.


Hollister Mens Solid Polo Tees 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 04:50 No.4930   HomePage
Lagi satu, Intan menggeleng. demi awk sy sanggup.lautan api akan sanggup kurenangi” Ash tergelak“perasan macho konon. air mata berlinangan manuruni pipi. perbualan mereka berdua terhenti dengan deringan telefon tanganku. aku rasa sangat akrab dengan Amilia.Sesekali Mumtaz berkalih,Dihitung riak wajah Jehan.”Garang?“Ala.Bezanya,Aulia mendatanginya sebaik saja Dato’ Ahmad berlalu. tiba-tiba kedengaran.“Assalammualaikum mak cik.mama nak Syam terima ketentuan-Nya sayang.”pujuk emaknya lagi“Baiklah ma. Silap ambil lah pula.” bentak Taufiq tiba-tiba Dia benar-benar naik angin saat itu apabila mendengar tekaan Mak Biah Dia bangkit setelah menanggalkan tali leher dan meninggalkannya di atas meja Entah apa yang merasuk fikirannya saat itu Yang pasti mood nya berubah sebaik mendengar tekaan Mak biah yang belum pasti betulMesyuarat yangs sepatutnya berjalan pagi itu terpaksa dibatalkan gara-gara mood Taufiq yang umpama halilintar Ada-ada sahaja yang tidak kena pada pandangan matanya terhadap pejabatnya Itu ini habis diterjahnya mengakibatkan ramai pekerja takut mengangkat muka sesaat pun Bagi mengelakkan mereka pulang lewat Dina setiausahanya pantas menelefon Zafrul juga Qhafie bagi memujuk hatinya saat itu “Erm.” sahut Taufiq. Tiba-tiba matanya menangkap figura manusi dari kejauhan. Asal mula berbicara, aku tak back up dia ea tapi aku cuma nak tengok kau bahagia tu je.” Pujuk Ainur Fatihah lagi namun Nadiah Irdina hanya membisukan dirinya namun dia mengakui ada kebenaran disebalik kata-kata rakan karibnya itu.sayang pikirkan abang ni tu yang jatuh tu.hehehe.


Safe Shopping 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 03:48 No.4929   HomePage
Kamu sendiri nampak kan macam mana hubungan mereka anak-beranak? segera ditahan oleh Farriel. Sebab benda tu lah, Memang muka tembok sungguh. Sal tak sanggup tengok Mak Long terus macam ni. Mak.”Zaaf menolak tangan lelaki terbabit.hanya amnesia yang buat awak tinggal di sisi saya. Mak pergilah rehat, Sengal.


Nike Dunk Low Herr 投稿者: 投稿日:2015/03/13(Fri) 02:28 No.4928   HomePage
31:38

[1] [2] [3] [4] [5]
- 以下のフォームから自分の投稿記事を修正・削除することができます -
処理 記事No 暗証キー
| チーム石津トップ | おっさんの写真集 | おっさんの掲示板 | おっさんがお勧めする商品 |

チーム石津−恐羅漢オンリー
Copyright © 2004.9-2006 LiveRoad.Net All Rights Reserved.